INFO 2018-02-24T10:48:27+00:00

Data
De cursussen vinden vier maal per jaar plaats, twee keer in het voorjaar en twee keer in het najaar, en zijn bedoeld voor groepen. Indien een groep wil deelnemen, worden de data in onderling overleg vastgesteld. Tussen medio juni en medio september worden geen cursussen gegeven.

Kosten
Voor het standaardprogramma, bij een verblijf van 4 nachten met een groep van 6 personen in 2-persoons kamers, bedraagt de prijs € 750,- per persoon. Het betreft een all-in prijs, hetgeen betekent dat ook alle maaltijden zijn inbegrepen. Niet inbegrepen zijn de reiskosten, uitgaven in de horeca en persoonlijke uitgaven.

Indien de groep groter of kleiner is en bij een korter of langer verblijf, kunnen afwijkende prijzen gelden. Voor extra programmaonderdelen kan sprake zijn van een meerprijs.

Reisinformatie
U vliegt op Rome, op het vliegveld Fiumicino. Dit is de bestemming van de meeste airlines. Vanaf het vliegveld Fiumicino brengt een trein u rechtstreeks naar een station op slechts 15 minuten rijden van La Palombara. U wordt van het station opgehaald.
Airport-transfer is eveneens mogelijk; de kosten hiervan bedragen € 25,- pp (ritprijs).
Mocht u er de voorkeur aan geven om op het vliegveld een auto te huren, dan ontvangt u een routebeschrijving.

Let op: Rome heeft een tweede vliegveld: Ciampino. Vanaf dit vliegveld is de Palombara minder goed bereikbaar. Het wordt daarom aangeraden om op Fiumicino te vliegen.

BELANGSTELLING?
Het boeken van een workshop vindt plaats in onderling overleg, zodat met al uw voorkeuren en wensen rekening kan worden gehouden.
Wij zijn bereikbaar per mail of per telefoon:
Eva Kuipéri
06 517 666 91
info@culinariasabina.nl